خبر خوب برای طرفداران Surface Pro: تبلت کوچک مایکروسافتی که اکنون نسخه ی هفتم آن وارد بازار شده، به نقط های از بلوغ و موفقیت عمومی دست یافته که هر کسی نمی تواند به راحتی آن را نادیده بگیرد. اما این تبلت در نسخه ی جدید خود چه تغییراتی داشته است؟ اگر صاحب یک Surface Pro 6 نباشید که بتوانید آن را در کنار نسخه ی جدید قرار داده و مو به مو آنها را مقایسه کنید، احتمالاً متوجه هیچگونه تغییری نخواهید شد. در این مطلب قصد داریم به معرفی و بررسی سرفیس پرو 7 (Microsoft Surface Pro 7) بپردازیم. پس با ما همراه باشید.
سرفیس پرو (Surface Pro) چیست؟
برای افرادی که آشنایی با این محصول ندارند: Surface Pro یک تبلت هیبریدی پرچمدار از کمپانی مایکروسافت است که یک کامپیوتر تمام عیار ویندوزی را در یک صفحه ی لمسی 12.3 اینچی خلاصه کرده است. مایکروسافت با قیمتی که روی این تبلت گذاشته، آن را برای رقابت با نوتبوک های فوق سبک سطح بالا روانه ی بازار کرده است. این تبلت برای کسانیست که نهایت راحتی در حمل را می خواهند. قلم و کیبورد این تبلت را باید به طور جداگانه خریداری کنید که قیمت هر کدام به ترتیب برابر با 100 و 160 دلار است.
سرفیس پرو 7 (Microsoft Surface Pro 7)
Surface Pro در نسخه ی 2019 خود چندین بروزرسانی داخلی داشته است، در واقع اگر بخواهیم به معنای واقعی کلمه بگوییم دو تغییر مهم در این نسخه به چشم می خورد. اولین مورد همان بروزرسانی مورد انتظار در قسمت CPU است. نسخه ی قبلی این تبلت دارای پردازنده ی نسل هشتم Intel بود در حالی که نسخه ی جدید از پردازنده نسل دهم Intel بهره می گیرد. اگر چه دست شما برای تغییرات دلخواه باز است اما نسخه های موجود در بازار نیاز شما را رفع می کنند.
این تبلت را می توانید با سه نوع پردازنده ی Core i3 با 4 گیگابایت رم، Core i5 با 8 گیگابایت رم و Core i7 با 16 گیگابایت رم تهیه کنید. ارتقا از پردازندهی نسل هشتم به نسل دهم باعث بهبود نسبی عملکرد آن در اجرای نرم افزارهای کاربردی و عمومی شده است، اگر چه عملکرد گرافیکی بهبود قابل توجهی داشته است (افزایش حدود 50 درصد در بنچ مارک های مختلف). البته این بدان معنا نیست که شما قادر خواهید بود Battlefield V را از روی Surface خود استریم کنید! اما حداقل آن را با انتخاب های دیگری که کارت گرافیکی مجزا در سطح Nvidia GeForce MX150 ارائه می دهند، قابل رقابت می کند.
تغییر مهم دوم اضافه شدن پورت USB-C است که سرانجام در این تبلت آن را مشاهده می کنیم، اگرچه این پورت Thunderbolt 3 نیست و به قیمت حذف جک mini-DisplayPort تمام شده است. درگاه های ارتباطی این تبلت با داشتن یک جک USB 3.0، یک جک هدفون و یک درگاه SD Card نسبتاً محدود است. تبلت Surface Pro 7 به جای درگاه microSD موجود در نسخه ی 6 از درگاه MicroSDXC بهره می گیرد و این به معنی پشتیبانی از کارتهای حافظه با ظرفیتهای بالاتر است. اما خبر خوب این که شما می توانید از طریق پورت USB-C تبلت خود را شارژ کنید و این بدان معناست که اگر در حال حاضر یک شارژر استاندارد USB-C دارید نیازی نیست تا شارژر اصلی تبلت را از جعبه خارج کنید و همراه خود داشته باشید.
طبق ادعای مایکروسافت عمر باتری در Surface Pro 7 حدود 10.5 ساعت است در حالی که نتایج تست ها در مورد نسل ششم این تبلت عمر باتری آن را چیزی بین 8 تا 10 ساعت نشان می دهد.
وزن حدود 770 گرمی و ضخامت 9 میلیمتری در این تبلت تغییری نسبت به قبل نداشته است. صفحه ی نمایش لمسی به خوبی به اثر انگشت واکنش می دهد و کیبورد جانبی آن بسیار شیک است و عملکرد خوبی دارد اما با توجه به نوع طراحی آن، تنها روی میز کارتان قابل استفاده است و نمی توانید مانند یک لپتاپ روی پای خود از آن استفاده کنید.
انتظار میرود Surface Pro 7 خرید مناسبی برای اغلب افراد باشد. هم مدل پایه های از آن برای کسانی که اهل خریدهای اقتصادی هستند موجود است (پردازندهی Core i3 همراه با 4 گیگابایت رم) و هم مدل سطح بالا برای کسانی که علاقه مند به داشتن دستگاه قدرتمندتری هستند. ضمن این که تجربه ی ویندوز 10 روی یک دستگاه جمع و جور و سبک می تواند بسیار خوشایند باشد. اما آن دسته افراد که این تبلت نمی تواند دستگاه ایده آلی برای آنها باشد گیمرها و کاربرانی هستند که به GPU نیاز دارند و کمبود پورت Thunderbolt 3 به این معناست که نمی توانید آن را به یک GPU اکسترنال متصل کنید.
امیدواریم از مطلب معرفی و بررسی سرفیس پرو 7 خوشتان آمده باشد.