microsoft

تفاوت سرفیس بوک 2 و 3 در طراحی ظاهری و مشخصات فنی

شرکت مایکروسافت سرفیس بوک 3 را به عنوان یک دستگاه حرفه‌ای برای افرادی که به قدرت محاسباتی بالا نیاز دارند، معرفی می‌کند. این دستگاه به عنوان جایگزینی برای سرفیس بوک 2 در نظر گرفته شد که مشخصات فنی آن به خصوص در زمینه قابلیت‌های گرافیکی ارتقا قابل توجهی داشته است. حال باید بپرسیم که آیا این لپ تاپ جایگزین مناسبی برای Surface Book 2 است؟ در این مطلب قصد داریم به مقایسه و تفاوت سرفیس بوک 2 و 3 بپردازیم.

 

مشخصات Surface Book 3

سرفیس بوک 3 در چند نسخه مختلف و با مشخصات فنی متفاوت روانه بازار شده است. تمام آنها در استفاده از پردازنده‌های نسل دهم اینتل وجه اشتراک دارند. طبق ادعای شرکت مایکروسافت سرفیس بوک 3 نسبت به نسل پیشین از سرعت بیشتری برخوردار است و می‌تواند تا 50 درصد عملکرد بهتری داشته باشد. در بخش گرافیک مایکروسافت دو گزینه Intel Iris Plus و GeForce GTX 1660 Ti در اختیار شما قرار داده است. همچنین می‌توانید با استفاده از حافظه رم 32 گیگابایتی هرگونه نرم افزار کدنویسی، طراحی و بازی را به راحتی اجرا نمایید. علاوه بر این سرفیس بوک 3 در دو مدل نمایشگر لمسی 13.5 و 15 اینچی نیز ارائه می‌شود.

 

تفاوت سرفیس بوک 2 و 3

تفاوت سرفیس بوک 2 و 3 در طراحی ظاهری و ابعاد بسیار ناچیز است. از این رو ممکن است تصور کنید که این دو دستگاه تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. مایکروسافت در ساخت نسخه سوم سرفیس بوک از زبان طراحی مشابهی با سرفیس بوک 2 استفاده کرده است. حتی ابعاد نمایشگر تغییری نکرده و ظاهری کاملا یکسان دارند. اما زمانی که به مشخصات فنی نگاه عمیق‌تری بیندازید، می‌توانید تفاوت سرفیس بوک 2 و 3 را به وضوح ببینید.

هر دو دستگاه از تکنولوژی PixelSense Display بهره می‌برند و رزولوشن صفحه نمایش یکسانی دارند. عمر باتری سرفیس بوک 3 تا 17.5 ساعت استفاده مداوم شما را همراهی می‌کند. این زمان تنها 30 دقیقه بیشتر از سرفیس بوک 2 است. برخلاف سرفیس بوک 2 که از پردازنده Core i7 و Core i5 نسل هشتم استفاده می‌کرد، سرفیس بوک 3 به پردازنده‌های نسل دهم Intel Core i5-1035G7 و Intel Core i7-1065G7 مجهز شده است.

قوی‌ترین نسخه سرفیس بوک 3 دارای رم 32 گیگابایت و حافظه SSD با ظرفیت 2 ترابایت است که در مقایسه با سرفیس بوک 2 با رم حداکثر 16 گیگابایت و حافظه 1 ترابایت، پیشرفت بزرگی به حساب می‌آید. این بهبود‌ها باعث عملکرد سریع‌تر و مطمئن‌تر کامپیوتر می‌شود. از سوی دیگر سرفیس بوک 2 با دو مدل پردازنده گرافیکی Intel UHD Graphics 620 و NVIDIA GeForce GTX 1060 ارائه شده بود که در سرفیس بوک 3 به Nvidia GeForce 1660 Ti Max-Q و Nvidia Quadro RTX 3000 Max-Q ارتقا یافته است.

 

تفاوت سرفیس بوک 2 و 3

سرفیس بوک 3 نسبت به نسل پیشین می‌تواند تا 50 درصد عملکرد بهتری داشته باشد.

 

تفاوت سرفیس بوک 2 و 3 در طراحی ظاهری

با اینکه پنج سال از معرفی نخستین لپ تاپ سرفیس گذشته است، مایکروسافت همچنان به طراحی قدیمی خود افتخار می‌کند. و رضایت دارد. از این رو تفاوت ساختاری و ظاهری نسل سرفیس بوک 3 با نسل اول و دوم به حداقل می‌رسد. ظاهر هر دو لپ‌تاپ سرفیس بوک 3 و 2 به طور کامل شبیه یکدیگر است. از این رو باید گفت تغییرات قابل توجهی در هر دو لپ‌تاپ رخ نداده است. بدنه هر دو دستگاه از متریال با کیفیت و آلیاژ منیزیوم ساخته شده که به طور غیرمستقیم به شما حس با ارزش بودن را القا می‌کند.

بررسی تفاوت سرفیس بوک 2 و 3 در ابعاد و وزن چیز زیادی را نشان نمی‌دهد. اما سرفیس بوک 3 به وضوح بهبودهای قابل توجهی در زمینه سخت‌افزاری تجربه کرده است. با این حال به نظر نمی‌رسد که این بهبودها به قدری باشند که سرفیس بوک 2 را منسوخ کنند. اگر برای انجام پروژه‌ها و اجرای نرم‌افزارهای خود نیازی به سخت افزار قدرتمند ندارید سرفیس بوک 2 به خوبی از عهده امور بر خواهد آمد. اما اجرای بازی‌های گرافیکی و نرم افزارهای تخصصی در سرفیس بوک 3 لذت بخش‌تر خواهد بود.

 

تفاوت سرفیس بوک 2 و 3

سرفیس بوک 3 بهبودهای قابل توجهی در بخش سخت‌افزاری داشته است.

 

تفاوت سرفیس بوک 2 و 3 در بخش درگاه‌ها و ارتباطات

سرانجام، مایکروسافت در سرفیس بوک 2 به خواست عموم پاسخ داد و درگاه Mini DisplayPort را که هیچگاه استفاده نمی‌شد، با درگاه USB Type-C که از استاندارد USB 3.1 Gen 2T دو خروجی تصویر 4K با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز، استاندارد Power Delivery 3.0 با توان شارژ ۱۰۰ وات، پشتیبانی از DisplayPort 1.4 Alt Mode و Digital Audio جایگزین کرده است.

از سوی دیگر سرفیس بوک ۳ دارای دو درگاه USB 3.1 Gen 2 Type-A، یک درگاه کارت حافظه‌ی SDXC و یک جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون است. همچنین، دو درگاه بهبودیافته‌ی Surface Connect نیز روی قسمت کیبورد و نمایشگر تعبیه شده است. درگاه Surface Connect جدید براساس استاندارد USB 3.1 Gen 2 و DisplayPort 1.4 چهار مسیره توسعه یافته است، که اکنون امکان اتصال دو مانیتور 4K با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز و شارژ با توان ۱۲۷ وات را فراهم می‌کند. بنابراین، در سرفیس بوک ۳ دیگر نگرانی‌های مربوط به توان کافی ۱۰۰ واتی شارژر نسل قبل برای بارهای پردازشی سنگین وجود نخواهد داشت.

 

منبع: Windowsreport

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *