apple

بررسی واچ 7؛ آیا اپل واچ سری 7 ارزش خریدن را دارد؟

بررسی اپل واچ سری 7 : آیا زمان ارتقای Apple Watch های قدیمی فرارسیده است؟

مهم‌ترین سوالی که باید در مورد اپل واچ سری 7 از خود بپرسید، درباره‌ی این سری نیست؛ بلکه در مورد ساعتی است که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنید.

درواقع طرح این موضوع، روش ملایمی است برای بیان این نکته که اگر ساعت هوشمند فعلی‌تان مشکل خاصی ندارد، اپل واچ سری ۷ هم دلیلی برای ارتقا به شما نمی‌دهد. از طرفی اگر منتظر قابلیتی خاص بودید تا اولین اپل واچ خود را بخرید، بعید می‌دانم آن را در این‌جا پیدا کنید. در این مطلب که برپایه‌ی مقاله‌ای از سایت The Verge نوشته شده، تلاش می‌کنیم به بررسی اپل واچ سری ۷ بپردازیم و به این سوال پاسخ دهیم که آیا سری هفتم ساعت‌های هوشمند اپل می‌توانند به فروش مورد نظر این کمپانی دست پیدا کنند؟ در ادامه با آرتل همراه شوید:

 

پیش از بررسی اپل واچ سری ۷ از جهات مختلف، باید به این نکته اشاره کنیم که این ساعت فوق‌العاده است. نمایشگر بزرگتر و سرعت شارژ بیشتر، دو ویژگی مهمی هستند باید از آن‌ها استقبال کرد. در حال حاضر اپل واچ در سطحی قرار دارد که آن را کاملا از آن خود کرده؛ برای کاربران آیفون، هیچ گزینه‌ای بهتر از این ساعت نیست و کاربران اندروید نمی‌توانند از ساعتی شبیه به آن بهره‌مند شوند.

طراحی و صفحه نمایش

اپل واچ سری 7

در اپل واچ سری 7 خبری از آن طراحی جدید که شایعات در موردش می‌گفتند، نیست. این ساعت شباهت زیادی با محصولات قبلی Apple دارد و حتی با بندهای ساعت‌های قدیمی‌تر این شرکت هم سازگار است؛ با این حال، به‌شکلی باورنکردنی تغییرات ظریفی در اندازه و انحنای آن دیده می‌شود.

در بررسی اپل واچ سری 7 باید به رنگ‌های جدید آن اشاره کرد که شامل Midnight (احتمالا به‌خاطر ته‌مایه‌ی آبی موجود در آن)، Starlight (ترکیبی از نقره‌ای و طلایی) و سبز تیره می‌شود. اما اصلی‌ترین تغییرات ساعت هوشمند جدید اپل در بخش صفحه نمایش خود را نشان می‌دهد. نمایشگر اپل واچ 7 ، 20 درصد بزرگ‌تر از نسل های قبلی است و این همان پیشرفتی است که صفحه نمایش‌های دیگر باید به دنبالش باشند: کاری کنند نمایشگرهای قدیمی با آن لبه‌های بزرگ، کوچک به‌نظر برسند.

زمانی‌که اپل با معرفی Apple Watch سری 4 اقدام به بزرگ‌تر کردن صفحه نمایش کرد، رویکردش مورد تقدیر قرار گرفت؛ اما حالا و در بحث اپل واچ سری 7، با وجود اینکه نمایشگر آن زیبا و باکیفیت است، اما در مقایسه با نسل قبلی نمی‌توان صحبت از ارتقایی تمام‌عیار به میان آورد.

اپل در واچ 7 ، گزینه‌ی Always-On Screen را حفظ کرده و تاکید داشته این قابلیت در حالت Ambient و در فضاهای سرپوشیده، نور بیشتری دارد. و این یعنی حداکثر روشنایی تغییر نکرده، اما وقتی در یک فضای داخلی حضور داشته باشید، نمایشگر کم‌تر از قبل مات به‌نظر می‌رسد.

با بررسی اپل واچ سری 7 از نظر طراحی، می‌توان به دوام بیشتر آن پی برد. کریستال رویی موجود در همه‌ی مدل‌ها ضخیم‌تر شده و در برابر ترک خوردگی، قوی‌تر ارزیابی می‌شود (البته میزان انکسار آن هم افزایش پیدا کرده؛ به‌طوری‌که ممکن است از زوایای کناری، تعدادی پیکسل به چشم‌تان بخورد). اپل واچ سری 7 استاندارد WR50 (مقاومت در عمق 50 متری آب) نسل قبل خود را نگه داشته و استاندارد IPX6 (مقاومت در برابر گرد و غبار) را به آن اضافه کرده است.

رویدادی که بسیاری از کابران انتظارش را می‌کشیدند، افزوده شدن سنسورهای جدید به اپل واچ سری 7 بود که البته این اتفاق هرگز رخ نداد. این سری از ساعت‌های Apple مانند سابق ضربان قلب را دنبال می‌کنند، بر سطح اکسیژن خون نظارت دارند و نوار قلب (EKG) را اندازه‌گیری می‌کنند. البته هیچ‌کدام از این حسگرها نباید با هدف تشخیص دقیق بیماری به کار بروند، چراکه اپل واچ، در دسته‌ی تجهیزات پزشکی قرار نمی‌گیرد.

 

باتری و شارژدهی

اپل همچنان هدف ۱۸ ساعت شارژدهی را در ساعت‌های هوشمند خود دنبال می‌کند. با این عملکرد باتری، می‌توانید یک روز کامل از اپل واچ ۷ خود استفاده کنید که البته درصورت غیرفعال کردن قابلیت Always-on Screen و نداشتن فعالیت ورزشی، این ساعت یک روز دیگر هم شما را یاری می‌کند. در تست‌های انجام گرفته توسط وبسایت The Verge این اعداد به تایید رسیده‌اند. طبق گفته‌ی کارشناس این وبسایت در زمان بررسی اپل واچ سری ۷ ، این ساعت کمی دیرتر از اپل واچ سری ۵ (که ظرفیت باتری‌اش کاهش پیدا کرده) به شارژ مجدد احتیاج پیدا کرده است.

خیلی‌ها توقع بیشتری از عملکرد باتری اپل واچ سری 7داشتند؛ به‌خصوص اینکه معرفی این سری ساعت‌ها به‌نوعی بازطراحی محسوب می‌شود. شاید بعضی‌ها ترجیح می‌دادند واچ ۷ همان اندازه‌ی صفحه نمایش سال قبل را حفظ کند اما باتری بهتری داشته باشد. البته واقعیت این است که نمی‌توان ایراد خاصی به شارژدهی واچ ۷ وارد کرد؛ اما بهبود عملکرد باتری در آیفون ۱۳ انتظارات را کمی بالا برده است.

البته به‌لطف طراحی مجدد شارژر مغناطیسی که در آن از USB-C استفاده شده، سرعت شارژ شدن این گجت افزایش پیدا کرده است. بسیاری از کاربران یک شارژر دیواری در خانه دارند، اما حالا شاید مجبور باشند یک شارژر دیگر هم تهیه کنند؛ چون این وسیله در جعبه‌ی اپل واچ سری هفتم موجود نیست (شاید بد نباشد این را هم بدانید که کابل شارژر فعلی این ساعت بلندتر شده که به گفته‌ی شرکت Apple در مدیریت گرمای ایجاد شده موثر است).

بررسی اپل واچ سری ۷ نشان می‌دهد که سرعت شارژ در این دستگاه افزایش پیدا کرده است. اپل مدعی است سرعت شارژ این کابل  ۳۳ درصد بیش‌تر از نمونه‌های قدیمی است که در عمل این گفته تایید می‌شود. ظرف مدت ۱۰ دقیقه می‌توان باتری اپل واچ سری ۷ را ۲۰ درصد شارژ کرد. یعنی هنگام صرف صبحانه می‌توانید این ساعت را به‌اندازه‌ای که یک روز همراهی‌تان کند، شارژ کنید. این مسئله کمک می‌کند تا با خیال راحت از قابلیت ردیابی خواب (Sleep Tracking) استفاده کنید؛ چراکه به‌سرعت می‌توانید مقدر شارژ مصرف‌شده را بازگردانید.

درحال حاضر پدهای Qi Charging فراوان و ارزان هستند؛ اما ادغام شدن با شارژر اپل واچ هزینه و پیچیدگی اضافه‌ای به همراه خواهد داشت. شارژرهای ساعت‌های هوشمند قدیمی اپل با اپل واچ سری ۷ هم سازگار هستند؛ اما سرعت شارژ آن‌ها کمی پایین‌تر است.

 

WatchOS 8 معرفی شد!

برخی قابلیت‌های سیستم عامل Watch 8 به‌طور اختصاصی بر روی اپل واچ سری ۷ در دسترس هستند؛ چون نمایشگر بزرگ‌تر آن امکان استفاده از این ویژگی‌ها را فراهم می‌کند. مثلا هنگام خواندن پیام‌ها، حروف و کلمات بیشتری در کنار هم به نمایش درمی‌آیند. Contour و Modular Duo دو Watchface یا تمی هستند که مخصوص واچ ۷ طراحی شده‌اند. واچ فیس Contour اعداد را به گوشه‌های تصویر منتقل می‌کند و در نمایشگرهایی که لبه‌های بزرگ‌تر دارند چندان زیبا به‌نظر نمی‌رسد؛ درحالی‌که Modular Duo به شما اجازه می‌دهد به‌جای یک بخش، دو قسمت افقی انباشته از اطلاعات داشته باشید.

در بررسی اپل واچ سری 7 باید به امکانات صفحه نمایش بزرگ‌تر آن هم توجهی ویژه داشت. به‌طور مثال گزینه‌ی جدید ورود متن این ساعت که با عنوان کیبورد مینیاتوری شناخته می‌شود به شما اجازه می‌دهد به‌صورت Tap یا Swipe تایپ کنید و تا جایی‌که تصحیح خودکار درست عمل می‌کند، به کار خود ادامه دهید. البته با وجود عملکرد درست این کیبورد، برخی کاربران ترجیح می‌دهند از دستیار صوتی Siri برای نوشتن متن استفاده کنند. ضمن اینکه از نظر بسیاری از کارشناسان، هنوز کیبورد FlickType بهترین گزینه برای کار روی ساعت هوشمند Apple است.

قابلیت‌هایی که تا این‌جا به آن‌ها اشاره کردیم مخصوص اپل واچ سری 7 طراحی شده‌اند؛ اما خود WatchOS 8 هم دارای ویژگی‌هایی است که ارزش معرفی دارند. مثلا حالا می‌توانید گزینه‌ی تشخیص خودکار دوچرخه‌سواری را فعال کنید که در تست‌های انجام‌شده عملکرد خیلی خوبی هم دارد. اما شاید بهتر بود اپل راه‌حلی برای هماهنگی آسان داده‌های دوچرخه‌سواری ذخیره‌شده روی ساعت با اطلاعات حسگرهای قدرت و رکاب موجود روی دوچرخه می‌اندیشید؛ کاری که دوچرخه‌سواران مجبورند خودشان انجام دهند.

طبق اعلام اپل، پلتفرم این شرکت قادر به تشخیص رکاب زدن دوچرخه‌ی الکترونیکی است تا اندازه‌گیری کالری را تنظیم کند. البته تنظیمات خاصی برای این قابلیت پیش‌بینی نشده و سیستم به‌طور خودکار مثلا از روی پایین آمدن غیرمعمول ضربان قلب و بالا رفتن قابل‌توجه سرعت، تشخیص می‌دهد که دارید از تپه بالا می‌روید. در نتایج به‌دست آمده هم هیچ نشان‌گری وجود ندارد که به شما در مورد واحد کالری توضیح بدهد.

اپلیکیشن Photos سیستم عامل جدید واچ بازطراحی شده و امکان ارسال مستقیم عکس‌های موجود در ساعت را در اختیارتان می‌گذارد. WatchOS 8 نرم‌افزار به‌روز شده‌ای در زمینه‌ی «آگاهی» دارد که با قابلیت «انعکاس» به شما انگیزه‌ای برای تعمق می‌دهد. این کار با «یادآوری چالشی که بر آن غلبه کرده‌اید» و «تفکر درباره‌ی آن‌چه جرقه‌ی خلاقیت را در شما می‌زند» انجام می‌شود. استفاده از چنین اپلیکیشن‌هایی برای رسیدن به آرامش درونی باب میل خیلی از کاربران نیست و آن‌ها ترجیح می‌دهند از روش‌هایی دیگر و مستقل از تکنولوژی کمک بگیرند.

یکی از نکاتی که در بررسی اپل واچ سری 7 باید به آن اشاره کنیم، امکان تنظیم چند زنگ هشدار مختلف است. شما می‌توانید در اپلیکیشن تایمر این زنگ را تنظیم کنید؛ از Siri برای تنظیم آن کمک بگیرید؛ یا برای نام‌گذاری هرکدام از آن‌ها استفاده کنید؛ شما می‌توانید همه‌ی این زنگ‌ها را یک‌جا و پشت سر هم ببینید. در یک کلمه می‌توان تایمر اپل واچ 7 را شگفت‌انگیز توصیف کرد. اما نکته‌ی عجیب این است که این قابلیت کاربردی و جذاب هنوز در آیفون وجود ندارد. یکی از کاربردهای مهم تایمر چندگانه‌ی اپل واچ در بحث آشپزی مشاهده می‌شود؛ جایی‌که با خیال راحت می‌توانید مراحل پخت غذا یا شیرینی را نام‌گذاری و برای هرکدام از آن‌ها تایمری را تنظیم کنید تا همه‌چیز طبق برنامه پیش برود.

جمع‌بندی

با بررسی اپل واچ سری 7 این نکته به اثبات می‌رسد که بهترین ساعت هوشمند برای کاربران آیفون، محصولات همین کمپانی هستند. در حال حاضر ساعت‌هایی به بازار عرضه می‌شوند که بسیار دقیق‌تر از Apple Watch تندرستی کاربر را زیر نظر دارند، مثل Garmins که مخصوص ورزشکاران جدی‌تر طراحی شده یا Fitbits که کار کردن با آن ساده‌تر است؛ اما به‌عنوان یک گجت هوشمند، Apple Watch 7 رقیبی غیر از مدل‌های پیشین خود ندارد.

اگر یکی از همین ساعت‌های هوشمند قدیمی اپل را دارید، سری هفتم محصولات این شرکت دلیل خاصی برای ارتقای دستگاه به شما نمی‌دهد. قابلیت‌های اپل واچ 7 قابل‌توجه هستند؛ اما آن‌چنان حیاتی به‌نظر نمی‌رسند که کاربران را به تعویض ساعت‌های قدیمی ترغیب کنند؛ چراکه بسیاری، توقع تغییراتی به‌مراتب اساسی‌تر مثل بازطراحی و عمر بیشتر باتری را داشتند. با این حال اگر قصد خرید اولین ساعت هوشمند خود را دارید، بدون شک اپل واچ سری 7 بهترین گزینه‌ی پیش روی شماست.

 

منبع: www.theverge.com

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “بررسی واچ 7؛ آیا اپل واچ سری 7 ارزش خریدن را دارد؟

  1. alay4d گفت:

    lovely blog, SEO Brand (Search Engine Optimization for Branding) adalah strategi untuk meningkatkan visibilitas, kredibilitas, dan kesadaran terhadap merek Anda di hasil pencarian. Fokusnya bukan hanya mendapatkan lalu lintas (traffic) tetapi juga menciptakan kepercayaan dan pengakuan terhadap merek Anda

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *