apple

تراشه هوش مصنوعی(Apple Car)

تراشه هوش مصنوعی (Apple Car)

درود به کاربران عزیز آرتل در این مقاله سعی داریم تراشه هوش مصنوعی Apple Car اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم .

به نقل از سایت زومیت

گفته می‌شود اپل قصد دارد به‌منظور تأمین پردازش‌های هوش مصنوعی و بهره‌گیری از فناوری ردیابی چشم، در بطن Apple Car تراشه‌ی C1 مبتنی‌بر A12 بایونیک را تعبیه کند.

اپل در حال تولید خودرو خودران یا سیستم مرتبط با آن است و با نگاه به فعالیت‌های اخیر آن و ثبت انبوهی از اختراعات، می‌توان متوجه این امر شد.

به‌دنبال آخرین شایعات درباره‌ی خودرو خودران اپل، خبرگزاری MacRumors با‌توجه‌به منابع آگاه به زنجیره‌ی تأمین گزارش جدیدی مبنی‌بر تکنولوژی و مجوزهای استفاده از فناورهای شخص ثالث در پردازنده‌ای موسوم به «C1» به‌عنوان قلب تپنده‌ی Apple Car تدوین کرده است. براساس این گزارش، تراشه‌ی یادشده بر‌پایه‌ی پردازنده‌ی A12 توسعه یافته است و از قرار معلوم، قدرت هوش مصنوعی این خودرو بر آن متکی خواهد بود.

به‌گفته‌ی منابع مطلع، عملکرد تراشه‌ی C1 باتوجه‌به ساختار مشابه با A12 می‌تواند بسیار رضایت‌بخش باشد و حتی از تراشه‌های کنونی تسلا نیز بهتر ظاهر شود.

در مقام مقایسه، تراشه‌ی خودران تسلا ۶ میلیارد ترانزیستور را در خود جای داده و مصرف برقش بیش از ۳۶ وات است؛ اما A12 کنونی با ۶٫۹ میلیارد ترانزیستور و مصرف برق ۳٫۵ وات، بسیار بهینه‌تر از تراشه‌ی تسلا است. البته باید توجه کرد که این آمار به تراشه‌ی موبایلی A12 مربوط است و به‌احتمال قریب‌به‌یقین، استفاده آن در خودرو بسیار متفاوت خواهد بود؛ زیرا ممکن است با‌توجه‌به نیاز، سطح سیلیکون بزرگ‌تری در نظر گرفته شود و به‌ تبع آن، هسته‌های هوش مصنوعی و ترانزیستورهای بیشتری استفاده شود که می‌تواند توان مصرفی را کمی افزایش دهد. پیش‌بینی می‌شود این تراشه شروعی بسیار قدرتمند و عالی برای اپل در صنعت خودرو باشد.

به نقل سایت نیک اپل

از آنجا که پردازنده ماشین اپل به تراشکاری با ظرفیت فرایندهای خودرو نیاز دارد، شرکت‌های سامسونگ و TSMC می‌توانند تأمین کننده این قطعه برای اپل باشند.

طبق این گزارش احتمالاً TSMC در حال توسعه معماری 7 نانومتری در سطح خودرو باشد، همچنین گزارش شده که سامسونگ معماری 8 نانومتری Exynos Auto V9 را توسعه داده است.

با توجه به درک محدودیت‌های تأمین کنندگان، این گزارش اشاره می‌کند که تراشه C1 مشابه طراحی پردازنده A12 بایونیک بوده. که قبلاً با فرایند مشابه 7 نانومتری و توسط TSMC ساخته‌شده است.

اپل تصمیم دارد تا برای ساخت تراشه C1 از لایسنس‌ها و حق اختراع‌های مختلفی را تصاحب کند تا برای ساخت و تولید انبوه این تراشه نیازی به پرداخت حق مجوزهای بیشتر نباشد.

اپل همین حالا برای استفاده از ایده معماری پردازنده‌های ARM سری A هزینه مشخصی را به عنوان لایسنس پرداخت می‌کند که علاقه‌ای به افزایش این هزینه در توسعه تراشه C1 ندارد.

شرکت آرتل پیشرو در خدمات تعمیرات سرفیس و تعمیرات آیفون با بهترین و تخصصی ترین تعمیرگاه های ایران توانسته است بدترین مشکلات دستگاه ها را به خوبی با کمترین قیمت تعمیر نماید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *