microsoft

خبر جدید شرکت مایکروسافت درمورد اجباری کردن مرورگر

خبر جدید شرکت مایکروسافت درمورد اجباری کردن مرورگر

خبر جدید شرکت مایکروسافت طبق معمول این است که کاربران خود را اجبار به کاری می کند. مایکروسافت اعلام کرده به زودی کاربران مرورگر قدیمی اینترنت اکسپلورر مجبور می کند که برای بعضی از وبسایت ها باید از مرورگر جدید اج استفاده کنند.

 

سیاست کاری

سیاست کاری این شرکت این است که این اجباری بودن را بیشتر برای سایت های مشهور استفاده شود.

مثل سایت های شبکه های اجتماعی یا مثل سایت گوگل که استفاده بیشتری از آن نسبت به سایت های دیگه می شود. خب چرا باید این شرکت همچین کاری را انجام دهد دلیل آن خیلی ساده است استفاده مداوم کاربران از مرورگر اج می باشد.

 

نحوه کارکرد

نحوه کارکرد و اجبار بودن این خبر جدید به این شکل می باشد که هر کاربر سایت هایی که شرکت اعلام کرده است را در مروگر سرچ نماید و آدرس آن سایت را در مرورگر تایپ نماید پیامی حاوی منتقل کردن و لود شدن آن سایت در مرورگر اج می باشد و بطوری که کاربر فقط یک راه داشته باشد و آن هم تایید کردن این پیغام می باشد.

 

خبر جدید شرکت مایکروسافت

کاربران مایکروسافت ویندوز 10 خبر نمی توانند مرورگر اج را حذف نمایند. این مورد کاربران را دچار مشکل و اذیت و آزار می کند. البته ناگفته نماند که این نرم افزار مروگر خوب و مناسبی می باشد. در آخرین بروز رسانی ویندوز 10 نصب شدن خودکار مروگر اج و حذف نشدن آن کاربران اعتراض کرده اند. اما هیچ توجهی و عکس العملی شرکت مایکروسافت به آن نکرده است. البته کاربران حرفه ای توانسته اند این نرم افزار را حذف نمایند. اما کاربرانی در سطح معمولی نمیتوانند دست به چنین کاری بزنند.

تاریخ عرضه بطور رسمی اج 25 دی ماه سال 1399 می باشد تاریخ میلادی 15 ژانویه می باشد.در همان روز آخرین بروز رسانی ویندوز 10 ارائه خواهد شد.

 

منتظر خبر های مایکروسافت در سایت آرتل تعمیرات تخصصی سرفیس باشید.

 

پیشنهادات جذاب ما

اندازه گیری قد توسط گوشی

سرفیست مشکل داره ؟ به ما بسپار و آن را گارانتی کن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *